About me

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het snijpunt van design en bruikbaarheid, evenals de kracht van design en gebruikerservaring. Mijn ontwerppraktijk richt zich op het gebruik van gebruikerservaring, met behoud van de integriteit van het merk, zowel visueel als door bruikbaarheids- en bruikbaarheidstests. Mijn ervaring is gebaseerd op meer dan vijftien jaar ervaring in user experience design, onderzoek en ontwikkeling.

Ik zie mezelf graag als een UX goeroe. Zo heb ik het Nederlandse team van PayPal geholpen met het ontwikkelen van het 'Payment Gateway' ontwerp voor hun betaalplatform. Ik ben betrokken geweest bij onderzoek en ontwerp met het oog op het helpen van mensen bij het oplossen van problemen. Ik werk ook aan productontwerp en gebruikerservaring, en hier heb ik mijn eerste smaak van de kunst van User Storytelling. Het is een vorm van verhaal die onze ervaringen beschrijft op manieren die resoneren met mensen. Wat ik het leukst vind aan User Storytelling is dat het zorgt voor zinvolle en zinvolle communicatie.

Jongeren

Toen ik in 2013 mijn school afrondde, werkte ik als serveerster in een hotel in Amsterdam. Mijn droom om iets cools te doen kwam op een dag naar mijn hoofd toen ik een aantal leuke dingen las over de hoekbar in een klein stadje in Nederland genaamd Nieuw Nieuws. Ik kon dit kleine plaatsje niet passeren en wilde het volgende grote ding zijn. Ik besloot om mijn eigen bedrijf te starten met de hulp van vrienden en collega's en besloot dat ik een internationaal bedrijf zou creëren met een focus op het helpen van andere buitenlanders om met lokale partners te werken, evenals ervoor te zorgen dat het bedrijf ook voor mijn en mijn familie werkte.

Ik had het geluk om te werken met een aantal goede mensen van over de hele wereld en ik wilde mijn succes te delen met de wereld. In november 2015 lanceerde ik het bedrijf genaamd "HoppenbankTest", het eerste wereldwijde bedrijf dat ik in mijn leven was begonnen en een bedrijf waar ik trots op ben.

Mijn Ebook, dat "The Book of the Corner Corner" heet, verscheen op 17 september 2016. Dit is mijn eerste post dus gelieve geduld met mij ????

De hoekbanken

Een hoekbank (of hoekbank zoals wij het graag noemen), is een klassieke bank waar we graag op zitten, loungen of loungen. Er zijn vele variaties op wat de bank als en hoe het voelt, maar dit is een eenvoudige nog elegante hoekbank, die ik heb gemaakt. De hoekbank heeft twee zetels op de bovenkant en twee op de bodem, en de wapens worden samen met de wapensteun gehouden. De bank vouwt op en wordt geleverd met een zitkussen en een kussen (dat ook opvouwt). De onderste arm rust op een plank, zodat het kan worden gerold.

Hier is een foto van de bank die ik heb gemaakt. De bank is gemaakt in 3 delen en de poten zijn gemaakt van de volgende materialen. De poten zijn gemaakt van multiplex, zodat de benen kunnen worden gevouwen in de helft om de bank basis te creëren.