Dat is hoe ik test

U meer informatie vinden in dit bericht, of in de berichten die we regelmatig publiceren over hoe we omgaan met merken op onze site. U mij ook e-mailen, of een bezoek aan de blog in het algemeen. De post is hier.

De post van vandaag gaat over hoekbanken. We hebben een open-deurbeleid omdat we transparantie en gelijke toegang tot informatie willen. We verwelkomen alle merken, maar we vragen dat ze eerst een verschijning, een website adres, en een social media profiel. We hosten graag uw social media pagina's. Zo behandelen we verzoeken om een social media-account: We sturen je een e-mail om te bevestigen dat we je verzoek accepteren en sturen je vervolgens de sociale media-accounts van onze hoekbedrijven. We gebruiken je sociale media-account alleen om je in contact te brengen met de bedrijven die we hosten op onze blog. Voor de hoek bedrijven, vragen we u alstublieft uw e-mailadres, zodat we contact met u kunnen opnemen als er een probleem is.

Dus we houden het simpel: we zoeken naar de beste hoekbank, of misschien een hoekfauteuil in uw huis of kantoor, omdat er veel hoeken zijn waar we geen ruimte voor hebben. We bieden ook de kans om een bank te vinden van onze partner, The Living Room Club, of om jezelf te helpen. Voor elke bank die u vindt, zullen wij u helpen om een gratis te krijgen bij het kopen van een nieuwe bank via ons partnerschap. Op deze manier u een mooie bank hebben die perfect bij u past.

Als gast van de Living Room Club ontvangt u een gratis bank als uw huis een ruimte heeft voor een bank (de bankmaat doet er niet toe!). Living Room Club is beschikbaar voor alle woonkamers en alle ruimtes met woonkamerzitplaatsen. Deze bank is perfect voor de meeste verschillende soorten ruimte, zelfs als u in een keuken, eetkamer of slaapkamer bent.

De winnaar van de 'Best Corner' badge wordt in juni 2017 bekend gemaakt, dus let op!

Alle hier genoemde hoekmerken zijn gemaakt door Hoekbank en hebben een breed scala aan kwaliteitsmeubilair en stoffen die te vinden zijn in de Hoekbank inventaris in onze online winkel. Hoekbank's producten en ontwerpen zijn gemaakt om te worden gebruikt en verbeterd door de klant, en ze proberen altijd de beste producten aan te bieden aan hun klanten.

Dus als je iets vindt wat je leuk vindt, neem dan een kijkje in onze winkel en laat ons weten wat je ervan vindt! Hoe meer van ons de producten van Hoekbank gebruiken, hoe groter de kans dat we u nieuwe producten kunnen brengen!

Als je een hoek hebt die je als Hoekbank-product wilt gebruiken, gebruik dan ons Contact Us-formulier om ons te vertellen wat voor soort meubels of stoffen je gebruikt, wat het is en of je foto's bedenken om te delen.

We zijn hier niet om het wiel opnieuw uit te vinden, noch willen we een bedrijf opnieuw uitvinden. We willen een nuttige bron zijn.

Onze diensten en producten richten zich op wat het bedrijf van u zoekt. We zullen proberen een onbevooroordeelde bron van informatie te zijn die zich niet richt op wat we weten dat waar is. Dit is geen nieuwssite. Het is onze zaak, en we kunnen niet overal te allen tijde. Naast deze blog zijn we een business incubator. Onze missie is om business-to-business (B2B) bedrijven te helpen bij het vinden van partners en partners bij het vinden van bedrijven. Wij geloven dat de beste manier om dit te doen is door het verbinden van de beste business in elke markt met de beste in elkaar. Wij geloven dat een open internet de basis is van ons bedrijfsmodel. Het is het best mogelijke netwerk dat we kunnen bieden aan bedrijven voor klanten, partners en investeerders.

We volgen ook strenge normen voor ons testproces en voor de materialen die worden gebruikt in het testproces (we hebben een bekend en gedocumenteerd proces om de veiligheid en integriteit van onze testapparatuur en materialen te garanderen). We streven ernaar transparant te zijn en de resultaten van onze tests zullen openbaar worden gemaakt.

We zijn toegewijd aan het verstrekken van onze leden met alle tools en adviezen die ze nodig hebben om hun leefruimte te verbeteren. In een groeiende economie, wordt het huis meer van een investering. Als uw leefruimte niet volledig functioneel is en aan uw behoeften voldoet, dan is uw beslissing om te kopen of te renoveren een moeilijke beslissing. Een groot deel van het onderzoek is nodig voor de aankoop van een huis om ervoor te zorgen dat u bereid bent voor de onvermijdelijke uitdagingen die komen met de overgang naar een andere woonsituatie. Met dat in gedachten zijn wij er om u door dit belangrijke proces te helpen. Of het nu voor een renovatie of een verkoop, de informatie in deze site moet u voorzien van de antwoorden op uw vragen en u zich richten op het doen van dingen op de best mogelijke manier.