Is het mogelijk om hoekbanken te kopen?

JA, maar niet om een of andere reden. En dat is indrukwekkend, vergelijk het met Leco Olympia Schommelstoel. Ik wilde uitleggen waarom in het geval mensen niet bekend zijn met hoek banken, maar er is een goede reden waarom je niet kopen hoek banken.

Waarom hoekbanken?

Banken kunnen worden beschouwd als een hoekstuk, vooral in de hoekvrije ruimte van een hoek. Ik wil zeggen dat de hoekbanken twee verschillende attributen hebben. De eerste is de hoekwand, de andere is de voormuur.

Het eerste attribuut, hoekwand, is een zeer fundamentele structuur. We willen het zo laag en eenvoudig mogelijk maken, zodat de binnenruimte minimaal is. Als we dat willen bereiken, kunnen we niet zomaar een gordijn of plank toevoegen, want dat werkt niet, of we kunnen iets meer doen.

Het tweede attribuut is een echt of abstract attribuut. Een echte of abstracte muur heeft een vorm, en er is een bepaalde manier om het te maken. Je doet het niet met een hamer of door te hameren. In plaats daarvan maak je gewoon een object als een vierkant of een driehoek die dezelfde vorm heeft als een hoekwand, en dan hamer je het in. Als je dit doet, is de vorm van de muur erg belangrijk. Pas dan zie je het verschil tussen de echte muur en de abstracte. En dat is indrukwekkend, vergeleken met Gamma Wandplank

Het derde attribuut is, zoals je al weet, het is kleur, als je wil. Als u de hoeken van een muur schildert, zal uw resultaat waarschijnlijk niet goed zijn. Het is de manier van het kleuren van een hoekmuur die je moet aandacht besteden aan.

Het vierde attribuut is het materiaal, het is gemaakt van hout of ander hout, dat hout of steen kan zijn. Hout wordt meestal gebruikt, vooral voor hoeken. Steen en metaal werken hier ook goed voor. In tegenstelling tot hoekbank Test, kan het opvallender zijn. Dit attribuut kan het verschil tussen een goede hoek banken of niet. Ik raad u aan om het gemakkelijk te maken en geen kostbaar materiaal te verspillen.