Waar kan ik hoekbanken krijgen?

"Voor de meeste mensen zijn er slechts twee goede keuzes: oude meubels of nieuwe meubels!"

De twee keuzes zijn niet gelijk. Maar als het gaat om hoek banken, is er een die veel handiger is voor veel klanten dan de andere:

Een flatscreen-tv.

Tegenwoordig zou ik zeggen dat de meeste mensen ook op zoek zijn naar de best uitziende bank. Er is echter een addertje onder het gras. Als u een flatscreen-tv wilt, is een flatscreen-tv niet alleen een tv. Het kan ook een monitor en een geluidssysteem hebben. En het moet ook veel kosten. En dan is er de andere kant van de medaille: Je moet de verkoper betalen. U vindt de flatscreen-tv op ebay voor ongeveer $ 400. En de verkoper moet het accepteren en u geld in rekening brengen, meestal een bepaalde hoeveelheid geld.

Er is ook dit rare en prachtige fenomeen waar je de verkoper betaalt, en ze brengen je geld in rekening. "Het ding is, ik word een beetje ziek van al deze onzin over hoek banken. Ik ben niet geïnteresseerd in het kopen van een bank van een vreemdeling, want ik heb het nodig voor mijn huis. Ik voel me er gewoon niet goed bij. De flatscreen-tv in dezelfde kamer van mijn huis is prima voor de prijs die ik betaalde. Daarom, in tegenstelling tot Crème Fraiche Lidl, is het merkbaar nuttiger. Een bank van dezelfde verkoper is $ 500-600. Waarom kan er geen rationelere manier zijn om een flatscreen-tv te vinden?" Ik ben nu lid van de Flat-Screen TV Forum en ik heb op een paar forums waar mensen hebben besproken verschillende theorieën over hoe ze hun handen te krijgen op een flatscreen-tv. En dit maakt dit product heel anders dan andere items zoals Flower Box Bestellen. Ik vond deze video van mensen die over hoekbanken spreken toen ik een bank voor verkoop in Maart zocht. De volgende video is ook een goed overzicht van de hoek banken, en hoe ze zijn over het algemeen verschillend van wat mensen denken dat ze moeten worden. Voor de toepassing van deze blogpost ga ik me concentreren op de bank die in de bovengenoemde video wordt afgebeeld. Bij het kopen van een bank te koop, zijn we vaak geconfronteerd met keuzes. We kunnen de bank kopen voor de prijs die de verkoper heeft vermeld op, maar ik denk dat is niet een zeer eerlijke prijs te betalen voor een flatscreen-tv. We zouden moeten kijken naar de marktwaarde van de bank, niet naar de prijs die het zou verkopen als deze tegen de huidige marktrente zou worden verkocht. Zelfs hoekbank is een begin waard. In maart 2015 betaalde ik bijvoorbeeld £ 1.550,00 voor een bank die werd vermeld op £ 950,00. Het is niet dat ik dacht dat 1.550,00 pond was te veel, het leek gewoon een hoge prijs voor de flat. Echter, toen ik las over de bank, kon ik het niet helpen, maar om na te denken: Voor deze prijs, de bank was waarschijnlijk te goed om te verkopen. Het was niet alleen dat het te duur was, maar het was ook een prachtige bank met een prachtig uitzicht dat iemand die rijk is zich niet kon veroorloven. Op het einde heb ik besloten dat ik niet zou deze bank te kopen tegen de huidige marktprijs, maar in plaats daarvan zou een paar maanden duren om mijn geld terug te krijgen (niet dat ik geld heb voor een terugbetaling), dan zou ik de bank terug te nemen en laat het zitten voor een tijdje in mijn eigen flat.